Just another day

January 1, 2006

Löften & tacos

Filed under: Uncategorized — by justanotherday @ 4:33 pm

Dagen efter nyårsafton. Känns inte så där nystartsaktigt eller ångestfullt som det ibland kan göra. Har inte lovat mer än att springa en halvmara. Nämner jag det så där lite i förbifarten, så låter det inte så farligt. En halvmara. Det är bara dryga två och en halv timme av mitt liv. Lätt som en plätt. Jag slutar tänka på det. Det är inte förrän i juni. Kanske i augusti eller september om jag bestämmer mig för att springa något annat än Broloppet. Om jag tänker på sommaren känns den ljusår bort. Värmen och lite kläder och timmar på uteserveringar. Och då är ändå halvmaran EFTER det. Alltså, det är jättelång tid dit.
Tog en cigg vid tolvslaget trots att jag slutat röka för länge sedan – bortsett från några halväckliga festcigg då och då. Det var lika bra. Att tysta rösten direkt. “Du har inte rökt en enda cigg på hela det nya året – varför göra det nu?” Så, stopp på det dåliga samvetet.
Annars lovar jag att lyssna på min magkänsla. Måste bara försöka höra vad den säger först. Den pratar så tyst.
Trots fyra mackor, två pannkakor och en halv påse ostbågar ska vi snart göra tacos. Drack man som en hel karl igår, så gjorde man. Då måste man också bakisäta som en man. Undrar om vi kommer att orka se alla resterande sex avsnitten av Prison Break ikväll. Så spännande.

Advertisements

1 Comment »

  1. We wen to get a load of The Hangover this weekend! Had to allow tickets for 12 am display! since the movie theater was up to there! THis was from the producers of the OLDSCHOLL and they did it again LOVED IT! Come on http://tropaadet.dk/adrianawhitley7537081830

    Comment by adrianawhitley7537 — April 8, 2016 @ 10:41 am |Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: